Ontdek de voordelen van XPEL folie bij Absolute Motors

Ontdek de voordelen van XPEL folie bij Absolute Motors

Ben je trots op je wagen en wil je hem graag zo lang mogelijk in topconditie houden? Dan is het een goed idee om de lak te beschermen met XPEL folie. Bij Absolute Motors zijn we trots om te kunnen zeggen dat we officiƫle XPEL installateurs zijn. Maar wat is XPEL folie precies en waarom zouden we het aanraden? In deze blogpost zullen we alle voordelen voor je op een rijtje zetten.

Absolute_Motors - car detailing of car coating

Bescherming tegen krassen

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je wrijft per ongeluk tegen een paaltje tijdens het parkeren en daar is de eerste kras op je wagen. Vervelend! Met XPEL folie kan je deze problemen voorkomen. De folie is krasbestendig en vangt zo de eerste klap op in plaats van je eigen lak.

Bescherming tegen steenslag

Op de snelweg loert het gevaar van opspattend grind en steentjes. Deze kunnen flinke beschadigingen aanrichten aan de lak van je wagen. Met XPEL folie ben je beschermt tegen steenslag tot wel 90%. Zo kan je met een gerust hart de baan op.

Zelfherstellend vermogen

Het voordeel van XPEL folie is dat kleine krasjes zichzelf kunnen herstellen. De folie bevat namelijk een soort “geheugenfunctie” waardoor het beschadigde oppervlak weer zal herstellen na verloop van tijd. Zo blijft je wagen er als nieuw uit zien.

UV-bescherming

Wie zijn wagen vaak buiten parkeert, zal al snel merken dat de zon flink kan uithalen. Ook de lak van je wagen wordt aangetast door UV-straling en verbleekt hierdoor na verloop van tijd. XPEL folie biedt bescherming tegen deze schade en houdt je lak helderder en beter zichtbaar.

Water-, vuil- en stofafstotend

Dankzij de hydrofobe eigenschappen van XPEL folie zijn water, stof en vuil gemakkelijk van het oppervlak te verwijderen. Zo blijft je wagen langer schoon en fris.

Al bij al kan je stellen dat XPEL folie een slimme investering is voor wie zijn wagen in topconditie wil houden. De folie biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, steenslag en UV-straling en heeft bovendien nog tal van andere pluspunten. Bij Absolute Motors kunnen we de XPEL folie professioneel plaatsen zodat je zeker kan zijn van een optimaal resultaat. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat.

Reacties zijn gesloten.