Kijk bij tweedehandslundia.nl/ voor meer inspiratie

Kijk bij tweedehandslundia.nl/ voor meer inspiratie

Om in een keer nieuwe meubels aan te schaffen kan behoorlijk duur zijn. Vooral als je kwalitatief ook nog goed wilt zitten met de meubels. Een optie zou daarom kunnen zijn om voor tweedehands meubels te kiezen. Hiervoor zou je een kijkje kunnen nemen bij tweedehandslundia.nl/ of ga naar website voor meer informatie. Hier kan je terecht voor kwalitatief goede Lundia meubels met een lagere prijs. Het is onafhankelijk van Lundia zelf en richt zich vooral op de opslag, distributie en hergebruik van (houten) stellingkasten. Daarnaast wordt er ook met restauratie gewerkt zodat alles en de beste staat verkocht kan worden.

Thrift Store with Vintage Furniture

Een breed assortiment aan meubelen

Het is fijn om te weten dat een bedrijf waar je iets koopt of verkoopt zich bezighoudt met het milieu. Vooral omdat het tegenwoordig steeds moeilijker is om rekening te houden met het milieu en het niet nog slechter te maken. En iedereen weet dat alle kleine beetjes helpen. Je zou kunnen kijken bij de website of ga naar website voor meer informatie over het bewustzijn van dit bedrijf. Je zou ook direct naar de website, tweedehandslundia.nl/, kunnen voor verdere informatie. Door het hergebruik van duurzame materialen wordt er goed aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid gedacht.

red fabric sofa

Makkelijke installatie voor jou

Nadat je een kast hebt gekocht heb je vaak te maken met het in elkaar zetten van de kast. Dit kan behoorlijk wat tijd en moeite kosten. Je kan natuurlijk iemand inhuren om dat te doen, maar dit brengt alleen nog maar meer kosten bij zich. Je kan daarom een kijkje nemen bij tweedehandslundia.nl/ of ga naar website voor meer informatie. Door de unieke hout pen verbinding is de installatie van zo een kast makkelijk en snel gedaan. Je hebt geen ervaring nodig en je kan het makkelijk zelf doen. Dit is ideaal als je het snel en gemakkelijk gedaan wilt hebben. 

Reacties zijn gesloten.