Gebruik jij naast internet van KPN ook KPN webmail? 

Gebruik jij naast internet van KPN ook KPN webmail? 

Als jij thuis gebruik maakt van internet en TV dan ben je vast ook bekend met bij welke provider je deze diensten afneemt. Het kan zo zijn dat je dit afneemt van KPN of Ziggo. Maar wist je dat veel providers naast het bieden van internet en TV ook een webmail bieden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van KPN webmail. Dit is een mailingsdienst online die je in principe overal kunt gebruiken. Ben jij klant bij Ziggo? Ook dan kun je gebruik maken van hun mailingsdienst en aanmelden bij Ziggo webmail. 

KPN webmail - Ziggo webmail

Hoe werkt deze webmail? 

De KPN webmail werkt eigenlijk vrij makkelijk. Online kun je je aanmelden en een account aanmaken. Vanaf dat moment kun je je webmail gebruiken. Via de webmail kun je ook gebruik maken van een agenda waarin je afspraken kunt plannen en een opslag waar je bestanden kunt opslaan. Ditzelfde geldt voor de Ziggo webmail. Deze biedt dezelfde functies. Het enige verschil is, is dat deze van een andere provider is. Mocht je gebruik willen maken van een andere dienst dan KPN of Ziggo dan kan dat natuurlijk ook. 

Kan ik deze webmail ook gebruiken zonder dat ik klant ben bij KPN?

Wanneer je al klant bent bij KPN is het misschien makkelijker om gebruik te maken van de KPN webmail. Dit komt doordat je overspoeld wordt door reclame vanuit hun om ook daadwerkelijk de webmail te gebruiken. Maar ook wanneer je geen klant meer bent bij KPN kun je nog steeds gebruik maken van hun webmail. Ditzelfde geldt voor de Ziggo webmail. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je je abonnement opzegt. Je webmail blijft namelijk gewoon bestaan. Ben je benieuwd of je ook gebruik kunt maken van de webmail als je nog nooit klant bent geweest bij KPN? Neem dan eens een kijkje op de site! 

Reacties zijn gesloten.